Voegwerk in Zeeland
Meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Meer dan 1000 referentieprojecten.
Werkzaam voor particulieren en bedrijven.

Voegwerk in Zeeland

Gevelrenovatie- en gevelreinigingsbedrijf Zeeland is de specialist als het gaat om het zetten van nieuw voegwerk. Of het nu gaat om borstelvoeg, gladde voeg, verdiepte voeg of traditionele voegen zoals knip- en snijwerk of zelfs gekleurde voegen van Beamix. Bij ons bent u op het juiste adres. Met meer dan 800 projecten uitgevoerd in Zeeland heeft u altijd een referentie bij u in de buurt.

Voegen en metselwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Goede voegen zijn belangrijk. Ze hebben verschillende functies, zowel technisch als esthetisch. Ze verfraaien de (monumentale) gevel van uw woning of bedrijfspand, ze laten het gebouw ademen en transporteren het regenwater. Zolang het voegwerk intact is, heeft u ons niet nodig.

Naast de effecten op de uitstraling van uw woning, beschermt een goede voeg het metselwerk tegen weersinvloeden. Omdat metsel- en voegwerk 25 tot 30% van het geveloppervlakte beslaat, is het belangrijk dat het juiste type voeg wordt gekozen. De steenkeuze heeft invloed op de soort voeg die mogelijk is. En natuurlijk speelt daarbij ook de kleur een rol. De combinatie van de soort en de kleur van de voeg bepaalt uiteindelijk de kwaliteit en het uiterlijk van uw gevel.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk projecten Neem contact op

Filmpje werking lintvoegbewapeningFilmpje werking renovatiespouwankersFilmpje lateifunctieTelefoon: 0113 700 252