Veelgestelde vragen
Meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Meer dan 1000 referentieprojecten.
Werkzaam voor particulieren en bedrijven.
1Vraag : Het voegwerk van de gevels van mijn woning, kantoor of bedrijfsgebouw is nog goed. Is het mogelijk de gevels hiervan te reinigen ?
Antwoord : Het is mogelijk een gevel te reinigen zonder het voegwerk te beschadigen, dit is mede afhankelijk van soort vervuiling, type steen en kwaliteit van het voegwerk dit zal ter plaatse bekeken moeten worden.
2Vraag : Is het mogelijk mijn gevel water en vuilafstotend te maken zonder de gevel schoon te maken of het voegwerk te vernieuwen?
Antwoord: Ja/nee Bij nieuwbouwwoningen is dat geen enkel probleem, deze vooral met lichte stenen gebouwde woningen of gebouwen worden vaak geimpregneerd of gehydrofobeerd om de stenen mooi schoon te houden. Bij oudere woningen is dat vaak niet mogelijk de ondergrond moet zo wie zo schoon gereinigd zijn of worden van algen en mossen en ook het voegwerk en metselwerk moet in goede staat zijn. dit om voldoende indring diepte te hebben voor het impregneer /hydrofobeer middel.
3Vraag : Mijn schoorsteen lekt. kan dat opgelost worden ?
Antwoord: ja voegbedrijf de Landmeter heeft vaklieden in dienst die de schoorsteen compleet of gedeeltelijk kunnen renoveren. denk hierbij aan voegen vernieuwen,lood vervangen, impregneren/hydrofoberen en het vervangen van de bovenplaat.
4Vraag : Is het mogelijk alleen het voegwerk te vernieuwen en de stenen in de gevels de oude uitstraling te laten behouden?
Antwoord: Ja dat kan natuurlijk ook uitgevoerd worden vraag hiervoor naar onze referenties.
5Vraag: ik heb scheuren in mijn metselwerk kunnen jullie daar wat aan doen?
Antwoord : ja in alle gevallen hebben wij hier een een oplossing voor en ook ervaring mee de reparaties kunnen wij bijna onzichtbaar uitvoeren.
6Vraag: Hoe zit het met garantie?
Antwoord: Voegbedrijf de Landmeter geeft op al zijn uitgevoerde werkzaamheden 10 jaar garantie. Voegbedrijf de Landmeter is gediplomeerd en VCA* gecertificeerd en lid van de VNV (Vereniging van Nederlandse Voegbedrijven)
Telefoon: 0113 700 252