Gevel impregneren in Zeeland
Meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Meer dan 1000 referentieprojecten.
Werkzaam voor particulieren en bedrijven.

Meer dan 1000 referentieprojecten in Zeeland


De specialist op het gebied van gevelrenovatie

Gevelrenovatie en gevelreinigingsbedrijf De Landmeter uit Yerseke (ZLD) is de specialist op het gebied van totale gevelrenovatie. (Het in originele staat terugbrengen van aangetaste of vervuilde stenen, muren, gevels en schoorstenen van alle soorten metsel- en voegwerken.) Denk aan woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren enz.

Wij reinigen gevels, gevelbeplating, bestrating en terrassen van woningen, kantoren, bedrijven etc.

Het aanzicht van een gevel en dak bepaalt in grote mate de waarde van uw onroerend goed. Doorgaans worden voegwerken en de kleuren van gevelstenen aangetast door weersinvloeden, milieu-invloeden, roestend ijzer en niet te vergeten ons zoute klimaat. Soms ook door onderhoudsgebrek zoals kapotte regenafvoeren en lekke dakgoten.


Waarom kiezen voor Gevelrenovatie ZeelandWerkwijze

home_employment_pic251

Stap 1

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bespreken.
home_employment_pic262

Stap 2

Op basis van de bespreking maken we een offerte op maat.
home_employment_pic283

Stap 3

Na akkoord voeren we de werkzaamheden uit zoals besproken.
home_employment_pic274

Stap 4

Na oplevering hebben we een evaluatie en kunt u onbezorgd gaan genieten.
Voegwerken en/of gevelreiniging in renovatie- of renovatieprojecten is een specialistische bezigheid. De uitvoering door niet specialisten kan leiden tot grote schade en waardevermindering van uw onroerend goed.

Voegbedrijf De Landmeter is gediplomeerd en gecertificeerd in gevelrenovatie en gevelreiniging. De specialisten van Voegbedrijf De Landmeter uit Yerseke voeren de werkzaamheden vakkundig uit op een milieuvriendelijke manier. We gaan door totdat een stralend resultaat zichtbaar is. Want zeg zelf; een schone gevel en mooi voegwerk is toch het visitekaartje van uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw!

De Landmeter gevelrenovatie en gevelreinigingsbedrijf Zeeland zijn al meer dan 18 jaar een begrip in Zeeland en omstreken. Met meer dan 900 uitgevoerde projecten in de regio heeft u altijd een referentie bij u in de buurt! Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Snel, vakkundig en betrouwbaar.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. particulieren, woningbouwbedrijven en verschillende aannemersbedrijven.

Geschiedenis

Het begon 25 jaar geleden. Toen begon Anton de Landmeter (60) met het voegen van gevels bij particulieren Hij deed dit naast zijn werk als postbode. De vraag groeide en zo startte zijn zoon Tonnie (35) zes jaar later in het bedrijf. Weer twee jaar later (1998) besloten Anton en Tonnie de activiteiten uit te breiden met gevelrenovatie en werkzaamheden zoals het vernieuwen van voegwerk, gevelreiniging, impregneren en het herstellen van metselwerk. Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, deed ook Tonnie’s broer John (26) zijn intrede in het bedrijf. Zo runnen nu twee generaties het bedrijf dat inmiddels werk biedt aan zes mensen en actief is in heel Zeeland.

Ervaren kijk op iedere gevel

“We gaan puur voor kwaliteit, niet voor revolutiewerk, legt Tonnie de bedrijfsfilosofie uit. Bij dat werk komt veel meer kijken dan een leek zou vermoeden. Bij het kiezen van de juiste reinigingsmethode voor een gevel bijvoorbeeld, is het belangrijk om te weten uit welke stenen de gevel bestaat en van welke vervuiling sprake is. “Er zijn honderden verschillende steensoorten. Daardoor is elke muur of gevel anders.” Ook de locatie speelt een rol. Door de verschillende weersinvloeden, maakt het een groot verschil of een huis aan de boulevard in Vlissingen staat of in het centrum van Krabbendijke. “Staat het huis in de buurt van een fabriek of aan de snelweg? Elke aantasting of vervuiling is anders. Om die reden maken we een keuze uit diverse methoden om stenen optimaal te reinigen en duurzaam te impregneren tegen vocht en vuil. Het is echt waar: elke aanpak is anders, want elk project is anders.” Bij scheuren in een gevel kijkt De Landmeter naar de oorzaak. Is het voldoende om nieuwe stenen te plaatsen of ontstaan de scheuren vanwege een verkeerde constructie? “Door onze jarenlange praktijkervaring en scholing hebben wij een professionele kijk op gevels.”

Technisch en estitisch verantwoord

Voegbedrijf de Landmeter richt zich hoofdzakelijk op de particuliere markt. “We gaan persoonlijk bij de klanten langs. We maken foto’s, nemen het werk nauwkeurig op en luisteren naar de wensen. Daarna brengen wij een advies uit en komen we samen tot een plan van aanpak.” Belangrijk aandachtspunt is daarbij dat de uitvoering zowel technisch als esthetisch verantwoord gebeurt. In de meeste gevallen brengt het voegbedrijf de gevel weer in de originele staat terug. “We voeren het werk zo uit, dat we er graag onze naam aan verbinden. We staan achter ieder project dat we uitvoeren. Dat zijn onze mooiste visitekaartjes. Om die reden geven we ook tien jaar garantie.”

Verstandige investering

Tonnie signaleert dat veel mensen te lang wachten met het reinigen of renoveren van de gevels van hun woning. Vooral lichte stenen worden na verloop van jaren zwart. “Als die direct vanaf de nieuwbouw geïmpregneerd zouden zijn, is de behandelmethode veel minder intensief. Overigens, gevelrenovatie is niet alleen goed voor het behoud van de gevel en het aanzicht van de woning”, legt Tonnie uit. “Het komt ook het eigen woonplezier ten goede. En wat te denken van de effecten van een frisse, goed onderhouden gevel bij de verkoop van een huis? Dat kan, na behandeling, met gemak enkele duizenden euro’s meer waard worden. Kortom, het is een investering, maar wel één die absoluut de moeite waard is.”

Kwaliteit die opvalt

De Landmeter werkt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Verder adviseert het bedrijf makelaars, gemeenten en architecten over hoe projecten het beste kunnen worden uitgevoerd. “Tal van partijen weten ons te vinden. Dat is zo gegroeid; we hebben kennis en vertrouwen opgebouwd. Dat delen we graag. Bovendien, we hebben inmiddels een flinke staat van dienst en een aansprekende lijst met referenties. Ons werk wordt gezien, en de kwaliteit valt op. Iedere keer weer.”

Telefoon: 0113 700 252