Gevelreiniging in Zeeland
Meer dan 25 jaar kennis en ervaring

Meer dan 1000 referentieprojecten.
Werkzaam voor particulieren en bedrijven.

Gevelreiniging in Zeeland

HET AANZICHT VAN DE GEVEL IS BEPALEND VOOR DE EERSTE INDRUK VAN EEN WONING EN EEN BEDRIJFSPAND. DIE AANBLIK KAN WORDEN AANGETAST DOORDAT DE MINERALE ONDERGROND, ONDER INVLOED VAN WEER EN MILIEU, KAN VERVUILEN. OOK LEKKENDE AFVOEREN, EEN SLECHTE VENTILATIE EN DROGING VAN HET BUITENBLADMETSELWERK VEROORZAAKT HET VERSNELD VERVUILEN VAN DE EENS ZO FRAAIE GEVEL.

In het verleden werd de vervuiling verwijderd door gebruik te maken van zware chemicaliën, met alle gevolgen van dien. De toegepaste chemicaliën, vaak zuren of alkaliën, betekenden een aanslag op het milieu en op de gezondheid van de gebruiker. Ook het droogstralen van gevels, vaak met een te hard straalmiddel, bracht ernstige schade toe aan gevels.

PROFESSIONEEL EN ZORGVULDIG

Voor de professionele en zorgvuldige reiniging van minerale ondergronden zoals baksteen, verblendsteen, beton en natuursteen heeft Voegbedrijf de Landmeter verschillende systemen in het dienstverleningspakket.

Gevelrenovatie en gevelreinigingsbedrijf Zeeland is de specialist als het gaat om het reinigen van stenen gevels/muren van woningen, kantoren, bedrijfgebouwen e.d.

Voor lichte vervuilingen gebruiken wij heet water met de dynajet instelbaar tot 350 bar en tot 95 c. We hebben eigen water en stroomvoorziening dus indien nodig zijn we niet afhankelijk van derden. Voor zwaardere vervuiling gebruiken wij het Torbo vochtstraalsysteem (zie ook foto's). Uw muren/gevels worden weer als nieuw, de steen krijgt zijn oorspronkelijke kleur weer terug. Dit systeem combineert de voordelen van hogedrukreiniging en stralen zonder specifieke nadelen.

Met dit reinigingssysteem kunnen wij de juiste druk om iedere vervuiling te verwijderen van elke stenen en betonnen ondergrond traploos instellen. Op die manier verkrijgen we het beste resultaat. Hierdoor is schade aan de ondergrond uitgesloten. Ook de stofoverlast wordt met deze reinigingsmethode gereduceerd tot 90% minder stof in vergelijking met andere methodes. Elke zandkorrel (olivine) is namelijk omhuld met een druppel water voordat de straal norzle uitkomt. Om overlast bij buren te voorkomen worden steigers ingepakt met netten.

Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Met meer dan 1000 uitgevoerde projecten in Zeeland heeft u altijd een referentie in de buurt.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact met ons op.


Bekijk projecten Neem contact op

Bekijk instructiefilpjeTelefoon: 0113 700 252